For fuldt udbytte af nyhedsbrevet, klik tillad visning af billeder
View this email in your browser
Dette nyhedsmail er udsendt til *|LIST_SUBSCRIBERS|* abbonenter
Farum Jazzklub Nyhedsbrev, Januar 2018

Indhold i dette nyhedsbrev:


Kære medlemmer og modtagere af Nyhedsbrev.

Tak for sidst og Godt Nytår :-)
Ved Nytårskoncerten formåede Ridin Thumb endnu engang at komme udover scenekanten, humøret-, skummet- og lydnivauet var højt og Nytåret blev i den grad "fyret"af, med groovy og Funky rytmer, og der blev danset fra start til slut i en totalt udsolgt og tæt pakket Ellegård. Vi i bestyrelsen er klar over det bliver meget tæt ved den type arrangementer og har diskuteret hvad vi kan gøre rent praktisk så alle får en god oplevelse med hjem. Vi afprøver nogle forskellige opstillinger fremover og håber det virker så alle kan røre sig på dansegulvet og se musikerne, vi gør vores bedste :-) En ting er sikkert musikken og stemningen var i top :-)
Det næste arrangement er Per Frost med band, et band vi glæder os til at opleve, det bliver formentlig en anden type koncert med mere plads til fordybelse, dermed ikke sagt der ikke kan danses, det kan der som regel altid i Farum Jazzklub. 

Vel mødt den 2 Februar
 
Bedste hilsner fra Bestyrelsen

PER CHR. FROST & BAND

Guitaristen Per Chr. Frost er nok bedst kendt som et fremtrædende medlem af GNAGS i gruppens storhedstid mellem 1975-95. Men i de sidste mere end 15 år, har Frost - ud over at være en af branchens mest benyttede side-men (bl.a. i Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Allan Olsen og Poul Krebs live bands) - også turneret flittigt med sit eget band, med sangene fra solokarrierens foreløbig seks albums i bagagen. Frost er således på alle måder kendt som en erfaren og kompetent musiker, der i sine soloprojekter - såvel på pladerne som live - leverer vedkommende og personlig musik af høj klasse. “Der blev spillet musik så det var en fryd at lægge øret til, og for fanden hvor var det fedt når vi fik hårdtslående sange som “Sinkin' Like A Stone” og “Sweet Child. ”, der sendte den fremmødte skare på musikalsk himmelflugt. Tag ud og hør ham og bandet, for bedre indgang til det findes ikke. ” Gaffa" 
Per Chr. Frost & Band - Lars Daugaard (trommer), Henrik Møller Pedersen (bas) og Peter Dencker (keyboards) – har i de seneste par år turneret i Danmark med stor succes.


Billetter og info på www.farumjazzklub.dk

Per Frost & Band
Køb billetter her
top

Foyerkoncert Farum Kulturhus den 24/2-2018
 
I 2018 har Farum Jazzklub besluttet at slå et PR slag for at udbrede den gode jazz. Vi har besluttet at bruge noget af overskuddet fra sidste sæson til at udbrede kendskabet til den rigtig gode, moderne kvalitetsjazz og det synes vi at bassisten og sangeren Kristin Korb (US) er en af de bedste ambassadører for. Derfor har vi i samarbejde med Farum Kulturhus sponsoreret og arrangereret et gratis lørdagsarrangement  d 24/2 kl 11.30 - 13.30:
 
Kristin Korb Trio featuring Jan Harbeck oser af begejstring og spilleglæde og giver lytterne en dejlig fornemmelse, ikke kun i ørerne men også i maven. Kristin spiller bas og synger samtidig som om det var det nemmeste i verden og med hende denne dag er nogle af de bedste medspillere som vi kan præsentere i Danmark. Magnus Hjorth (klaver), Snorre Kirk (trommer) samt Jan Harbeck (tenorsax) - en kvartet komplet med tonevalg og rytmer som gør een glad og afslappet.
Den karismatiske amerikanske bassist og sangerinde Kristin Korb albumdebuterede tilbage i 1996 med Ray Browns trio, og har siden spillet, indspillet, undervist og boet i San Diego, Washington og Los Angeles. Derudover er det blevet til en lang række koncerter i ind og udland. I 2011 bragte kærligheden hende til Danmark og her har hun senest har udgivet CD'en; Beyond the Moon. Jan Harbeck bliver regnet for én af de ypperste blandt eliten af danske saxofonister. Han
 har medvirket på adskillige indspilninger og udgivet flere albums under eget navn. Jan er kendt for sin lidt melankolske Ben Webster-agtige spillestil.
MEZZOFORTE LIVE 2 NOV. 2018

IN FARUM JAZZKLUB  


BILLETTER TIL MEZZOFORTE VIL I FØRSTE OMGANG BLIVE TILBUDT MEDLEMMER m. GYLDIGT MEDLEMSSKAB, INDEN DE BLIVER SAT TIL SALG OFFENLIGT.
NYHEDSBREV DEROM UDSENDES MAJ/JUNI
 
Farum Jazzklubs Facebookside
Farum Jazzklub Website
Stor fordel af medlemsskab.
Bliv medlem af klubben for kun 100,- kr og spar mange penge. VED FREMVISNING AF GYLDIGT MEDLEMSKORT, GIVES EN BARBILLET TIL EN VÆRDI AF KR 40,- Tryk her og bliv medlem.
Medlemsskabet giver ydermere ret til medlemsentré i de øvrige jazzklubber der er med i All-That-Jazz entré-samarbejdet. Medlemsskabet gælder i 12 måneder fra datostemplet på medlemskortet.
JazzMenu...Til de fleste arrangementer dækker vi op i salen til en lækker jazzbuffet fra kl 19.00, tilberedt af vores dygtige kokke fra DL-Gastronomi. Der kan købes gode vine i baren.
Bestilles spisning og entre samtidigt er man sikret en siddeplads - og er man 6 personer eller derover er der også reserveret en bestemt plads så man uden videre er sikre på at sidde sammen. Pris pr kuvert, normalt kr 150,-
MobilePay... Husk at opdatere jeres MobilePay APP inden i skal bruge den !! Det er muligt at betale entré og køb i baren med MobilePay.
Forbered venligst din betaling i god tid. hvis du vil betale med MobilePay.

 
Betalingskort...
Vi har nu mulighed for i begrænset omfang at modtage betaling for entre, spisning, kontingent og køb af barbilletter i indgangen. Kontant hævninger er kun muligt i det omfang vi har kontanter nok i kassen.
Der kan ikke udskrives kvitteringer for kortbetalinger på stedet.

Vigtig information omkring medlemsregistrering, medlemsrabat, billetkøb og pladsbestilling.


Indmeldelse i klubben:
Man kan nu online melde sig ind i klubben og få medlemskort a kr 100,- ved at trykke HER eller gå på farumjazzklub.dk og finde linket, INDMELDELSE - TRYK HER . Når du har registreret dig/jer, udfærdiges medlemskort, som ligger klar til udlevering på førstkommende jazzaften. Der betales kr 100,- i kontingent i indgangen eller online Tryk her. Medlemskortet stemples d 10 i udlevering måneden og gælder 12 mdr løbende fra kortet er udleveret. Man lider således ikke noget "tab" ved at indmelde sig senere inde i sæsonen.
Medlemsrabatter.
Der skal selvfølgelig være fordele ved at være medlem af Farum Jazzklub og een væsentlig fordel er jo at der er medlemsrabat på entrebilletterne. Her har vi forenklet rabatgivningen ved at der udleveres en værdikupon svarende til forskellen mellem medlem- og gæste billetpriser. Du får således din medlemsrabat ved at fremvise dit gyldige medlemskort i indgangen. Værdien af medlemsrabatten er i sæsonen 2016/2017 kr 40,- pr entrebillet. Værdikuponen kan indløses i baren.
Så derfor: HUSK medlemskort til jazzarrangementerne.
Bestilling af plads til Jazzmenu
Man er garanteret en plads ved et bord når man har køb billet m. Jazzmenu. Via vores pladsbestilling kan man bestille at sidde ved et ønsket, navngivet bord
På denne måde kan man således aftale at sidde ved et bestemt bord med sine venner. tryk her for bordbestilling
Entrebilletter
Almindelige entrebilletter har man fortsat mulighed for at købe både i indgangen og via www.farumjazzklub.dk
 
Farum Jazzklub ...
... er en 100% NON PROFIT forening som hviler økonomisk i sig selv og drives af frivillige kræfter. Vi modtager ikke offentlige tilskud. Men som forening får vi stillet Ellegården gratis til rådighed af kommunen - det er vi rigtig glade for.


 
Vel mødt til jazz... og det der ligner !
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Farum Jazzklub's adresse:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Dette nyhedsbrev er udsendt til *|LIST_SUBSCRIBERS|* abonnenter
redaktør: Bengt Albjerg, info@farumjazzklub.dk

Du modtager denne nyhedsmail fordi du er tilmeldt Farum Jazzklubs mailliste.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet tryk på nedenstående link:
Afmeld mig fra Nyhedsbrevet                            

( Jeg fik afmeldt ved en fejl, Tilmeld mig Nyhedsbrevet )

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Top