For fuldt udbytte af nyhedsbrevet, klik tillad visning af billeder
View this email in your browser
Dette nyhedsmail er udsendt til *|LIST_SUBSCRIBERS|* abbonenter
Generalforsamling i Farum Jazzklub Torsdag d 20/9-2018  kl.19.00
Ordinær generalforsamling på Ellegården/Høloftet, Stavnsholtvej 168. Dagsorden ifgl. vedtægter. Download vedtægterne..Tilmelding (aht spisning), senest mandag den 17/9. 
Forslag til behandling på generalforsamlingen skal være fremsendt senest 8 dage før på info@farumjazzklub.dk
Adgang mod forevisning af gyldigt medlemskort.
Indmeldelse og kontingentbetaling sker via www.farumjazzklub.dk
Efter generalforsamlingen vil der være spisning.

Tilmelding til generalforsamlingen

Kira Skov koncert, fredag d 7 september kl 20

Kira Skov har, siden hun debuterede med Kira and The Kindred Spirits, etableret sig som en mangefacetteret sangerinde. Hun bevæger sig med en naturlig lethed mellem jazz og rock og er altid umiskendeligt sin egen. Den stærke, sjælfulde og intense vokal har fået mange anmeldere op af stolene bl.a. i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday og de senere års udspil i samarbejde med Marie Fisker The Cabin Project og hendes solo udgivelser produceret af stjerne produceren John Parish. Senest medvirkede hun i en Teaterkoncert på Aarhus Teater og Aveny-T med forestillingen "American Spirit”, hvor hun fortolkede Johnny Cash og hun er i 2017 aktuel med et nyt udspil med egne originale kompositioner til projektet "In the beginning". Her i 2018 har hun udgivet albummet THE ECHO OF YOU - SONGS FOR NICOLAI for at ære og mindes sin mand sammen med sit band under ledelse af ”AC”. Hermed endnu et kapitel lagt til hendes unikke musikalske univers.

Lineup for Kira:

Heine Hansen, Piano
Heine Hansen betegnes som én af Nordens allerstørste jazz-pianister. Han udgav i 2016 den anmelderroste CD “Signature” med egne kompositioner. CD’en kom på Jazznyts top-10 liste over bedste danske jazzudgivelser. Den blev Grammy-nomineret og modtog en præmiering fra Statens Kunstfond som eet af de mest betydningsfulde værker i 2016

Anders "AC" Christensen, Kontrabas
Anders "AC" Christensen. Christensen har gjort sig bemærket på den danske og internationale jazzscene bla med den danske Jakob Bro trio og især for samarbejdet med Nicolai Hess Spacelab.

Billetter kr 165,- (NB Koncert - ingen spisning denne aften)
Køb billetter
Farum Jazzklubs Facebookside
Farum Jazzklub Website
Tilmelding til Jazzaften...
Hvis man bare kommer for få en svingom og/eller se og høre aftenens band, møder man op betaler entré i indgangen. Forud tilmelding er normalt ikke nødvendigt men vi anbefaler kraftigt at købe billet via programsiden på www.farumjazzklub.dk.
Bliv medlem af klubben for kun 100,- kr og spar mange penge. Tryk her og bliv medlem.
Medlemsskabet giver ydermere ret til medlemsentré i de øvrige jazzklubber der er med i All-That-Jazz entré-samarbejdet. Medlemsskabet gælder i 12 måneder fra datostemplet på medlemskortet.
JazzMenu...Til de fleste arrangementer dækker vi op i salen til en lækker jazzbuffet fra kl 19.00, tilberedt af vores dygtige kokke fra DL-Gastronomi. Der kan købes gode vine i baren.
Bestilles spisning og entre samtidigt er man sikret en siddeplads - og er man 6 personer eller derover er der også reserveret en bestemt plads så man uden videre er sikre på at sidde sammen. Pris pr kuvert, normalt kr 150,-
MobilePay...Det er muligt at betale entré og køb i baren med MobilePay.
Forbered venligst din betaling i god tid. hvis du vil betale med MobilePay.
Husk at opdatere jeres MobilePay APP inden i skal bruge den !!
Betalingskort... Vi modtager ikke længere betalinger med betalingskort !!

Vigtig information omkring medlemsregistrering, medlemsrabat, billetkøb og pladsbestilling.


Indmeldelse i klubben:
Indmeldelse og kontingentbetaling foregår online. Få medlemskort a kr 100,- ved at trykke HER eller gå på farumjazzklub.dk og finde linket, INDMELDELSE - TRYK HER . Når du har registreret dig/jer, udfærdiges medlemskort, som ligger klar til udlevering på førstkommende jazzaften. Der betales kr 100,- i kontingent online Tryk her (kontantbetaling kun efter aftale). Medlemskortet stemples d 10 i udlevering måneden og gælder 12 mdr løbende fra kortet er udleveret. Man lider således ikke noget "tab" ved at indmelde sig senere inde i sæsonen.
Medlemsrabatter.
Der skal selvfølgelig være fordele ved at være medlem af Farum Jazzklub og een væsentlig fordel er jo at der er medlemsrabat på entrebilletterne. Her har vi forenklet rabatgivningen ved at der udleveres en værdikupon svarende til forskellen mellem medlem- og gæste billetpriser. Du får således din medlemsrabat ved at fremvise dit gyldige medlemskort i indgangen. Værdien af medlemsrabatten er i sæsonen 2018/2019 kr 40,- pr entrebillet i form af en værdikupon til køb i baren.
Så derfor: HUSK medlemskort til jazzarrangementerne.
Bestilling af plads til Jazzmenu
Man er garanteret en plads ved et bord når man har køb billet m. Jazzmenu. Via vores pladsbestilling eller i meddelelsesfeltet under køb af billetter m Jazzmenu kan man bestille at sidde ved et ønsket, navngivet bord eller sammen med angivne personer.
 
Entrebilletter
Almindelige entrebilletter har man fortsat mulighed for at købe både i indgangen og via www.farumjazzklub.dk
 
Farum Jazzklub ...
... er en 100% NON PROFIT forening som hviler økonomisk i sig selv og drives af frivillige, ulønnede kræfter. Vi modtager ikke offentlige tilskud men vi er glade for at få stillet Ellegården frit til rådighed.

 
Vel mødt til jazz... og det der ligner !
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Farum Jazzklub's adresse:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Dette nyhedsbrev er udsendt til *|LIST_SUBSCRIBERS|* abonnenter
redaktør: Bengt Albjerg, info@farumjazzklub.dk

Du modtager denne nyhedsmail fordi du er tilmeldt Farum Jazzklubs mailliste.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet tryk på nedenstående link:
Afmeld mig fra Nyhedsbrevet                            

( Jeg fik afmeldt ved en fejl, Tilmeld mig Nyhedsbrevet )

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Top