For fuldt udbytte af nyhedsbrevet, klik tillad visning af billeder
View this email in your browser
Dette nyhedsmail er udsendt til *|LIST_SUBSCRIBERS|* abbonenter
Farum Jazzklub Nyhedsbrev, Oktober 2018

Indhold i dette nyhedsbrev:Farum Jazzklub præsenterer
---------------
LOS CUBRAZ

CUBAN SALSA
Fredag 5 oktober kl.21.15

 

På med danseskoene og kom og få en svingom med Los Cubraz. Den cubanske sanger Henri Benitéz kan få publikum op af stolene, og han synger både de nye og ældre salsa og son sange på sin helt egen måde. På den cubanske trés (den særlige cubanske guitar) har Los Cubraz en af Danmarks førende mestre – nemlig Jacob Rahbek. Maria Carelse (tenorsax & kor) har været på den danske worldscene i mange år. Niels Prins (kontrabas & kor) har huseret på Fyn i diverse konstellationer. Cubaneren Juan Alberto Borges (guitar & kor) har spillet sammen med mange andre trovadores fra Santiago de Cuba bl.a. Aquino, Robertico & Yon. Lisandro Bienes (percussion & kor) er også cubaner og har bl.a. optrådt med et solo show med cubanske sange, hvor han har lydt som et helt orkester med hjælp af guitar & pedaler.
Og nu er de her i Farum Jazzklub!

Vi glæder os til at feste med jer :-)

Køb billetter her
Kære medlemmer og modtagere af NB :-)

Vi afholdt ordinær generalforsamling på Ellegården den 20 september.
Der var ca. 35 fremmødte medlemmer. Generalforsamlingen blev afholdt i god ro og orden med en efterfølgende konstruktiv diskussion ved bordene.
Kasserer Tom Høst og Poul Luneborg trådte ud af bestyrelsen. En stor tak til dem begge for deres indsats i Jazzklubben. En særlig stor tak skal lyde til Tom Høst der efter 18 år i bestyrelsen valgte at stoppe arbejdet i klubben. Tom har ydet en stor indsats for klubben i kraft af hans gode forretningssans og flair for tal, hjemmeside m.m. Tom har igennem årene medvirket til klubbens fremgang og gode okonomi, Tak for det Tom :-)
Ny kasserer er Bengt Albjerg, Næstformand Erling Jensen, Jytte kronborg er trådt ind i bestyrelsen for Tom.
Der blev valgt 2 nye suppleanter, Ulrik Frøkjær og Jozette Hjort. Den øvrige bestyrelse byder dem velkommen ser frem til et godt samarbejde i klubben.
Betyrelsens beretning og referat fra Generalforsamling vil blive lagt ud på hjemmesiden.
 
Vel mødt til vores næste arrangement 5 Oktober.
Mange hilsner fra Ken Christensen
 
Farum Jazzklubs Facebookside
Farum Jazzklub Website
Tilmelding til Jazzaften...
Hvis man bare kommer for få en svingom og/eller se og høre aftenens band, møder man op betaler entré i indgangen. Forud tilmelding er normalt ikke nødvendigt men vi anbefaler kraftigt at købe billet via programsiden på www.farumjazzklub.dk.
Bliv medlem af klubben for kun 100,- kr og spar mange penge. Tryk her og bliv medlem.
Medlemsskabet giver ydermere ret til medlemsentré i de øvrige jazzklubber der er med i All-That-Jazz entré-samarbejdet. Medlemsskabet gælder i 12 måneder fra datostemplet på medlemskortet.
JazzMenu...Til de fleste arrangementer dækker vi op i salen til en lækker jazzbuffet fra kl 19.00, tilberedt af vores dygtige kokke fra DL-Gastronomi. Der kan købes gode vine i baren.
Bestilles spisning og entre samtidigt er man sikret en siddeplads - og er man 6 personer eller derover er der også reserveret en bestemt plads så man uden videre er sikre på at sidde sammen. Pris pr kuvert, normalt kr 150,-
MobilePay...Det er muligt at betale entré og køb i baren med MobilePay.
Forbered venligst din betaling i god tid. hvis du vil betale med MobilePay.
Husk at opdatere jeres MobilePay APP inden i skal bruge den !!
Betalingskort... Vi modtager ikke længere betalinger med betalingskort !!

Vigtig information omkring medlemsregistrering, medlemsrabat, billetkøb og pladsbestilling.


Indmeldelse og kontingentbetaling foregår online. Få medlemskort a kr 100,- ved at trykke HER eller gå på farumjazzklub.dk og finde linket, INDMELDELSE - TRYK HER . Når du har registreret dig/jer, udfærdiges medlemskort, som ligger klar til udlevering på førstkommende jazzaften. Der betales kr 100,- i kontingent online Tryk her (kontantbetaling kun efter aftale). Medlemskortet stemples d 10 i udlevering måneden og gælder 12 mdr løbende fra kortet er udleveret. Man lider således ikke noget "tab" ved at indmelde sig senere inde i sæsonen.
Medlemsrabatter.
Der skal selvfølgelig være fordele ved at være medlem af Farum Jazzklub og een væsentlig fordel er jo at der er medlemsrabat på entrebilletterne. Her har vi forenklet rabatgivningen ved at der udleveres en værdikupon svarende til forskellen mellem medlem- og gæste billetpriser. Du får således din medlemsrabat ved at fremvise dit gyldige medlemskort i indgangen. Værdien af medlemsrabatten er i sæsonen 2018/2019 kr 40,- pr entrebillet i form af en værdikupon til køb i baren.
Så derfor: HUSK medlemskort til jazzarrangementerne.
Bestilling af plads til Jazzmenu
Man er garanteret en plads ved et bord når man har køb billet m. Jazzmenu. Via vores pladsbestilling eller i meddelelsesfeltet under køb af billetter m Jazzmenu kan man bestille at sidde ved et ønsket, navngivet bord eller sammen med angivne personer.

 
Entrebilletter
Almindelige entrebilletter har man fortsat mulighed for at købe både i indgangen og via www.farumjazzklub.dk
 
Farum Jazzklub ...
... er en 100% NON PROFIT forening som hviler økonomisk i sig selv og drives af frivillige kræfter. Vi modtager ikke offentlige tilskud. Men som forening får vi stillet Ellegården gratis til rådighed af kommunen - det er vi rigtig glade for.


 
Vel mødt til jazz... og det der ligner !
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Farum Jazzklub's adresse:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Dette nyhedsbrev er udsendt til *|LIST_SUBSCRIBERS|* abonnenter 
redaktør: Bengt Albjerg, info@farumjazzklub.dk

Du modtager denne nyhedsmail fordi du er tilmeldt Farum Jazzklubs mailliste.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet tryk på nedenstående link:
Afmeld mig fra Nyhedsbrevet                            

( Jeg fik afmeldt ved en fejl, Tilmeld mig Nyhedsbrevet )

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Top