CROSS, SCHACK & OSTERMANN

Besøgte Farum Jazzklub: 4. januar 2008 / 16. januar 2009 / 2. januar 2015 / 2. januar 2016

Blandt andet skrev vi:

Blandt andet skrev vi:

Billy Cross kom til Danmark på en ferietur i Europa i 1974, efter i en årrække at have turneret og spillet med gode folk og bands som Bob Dylan, Shanana, Topaz og Meat Loaf. Mik Schack sad som booker i HUSET i Magstræde (Musikcafe’n) og mødte der Billy Cross, der troppede op for at demonstrere sit guitarspil. Billy møder ved en koncert sin kommende danske hustru, hvilket betyder at han slår sig ned i København.

Flemming Ostermann spillede i slutningen af 60’erne i bandet Dandy Swingers, der en dag fik en sangerinde ved navn Annisette med. Da Savage Rose skulle dannes, var det en naturlighed at tage Flemming med som guitarist. Årene efter blev til samarbejde med Anne Linnet, Cox Orange, Sylvester & Svalerne, Anne Dorte Michelsen og Kaya m.m.fl.

l gamle dage brugte man et vaskebræt til noget helt andet end man gør her i nyere tid. Mik Schack fandt, i mangel af bedre, et gammelt, frønnet bræt som han spillede på lidt for sjov. Så blev sjov til alvor og det “frønnede” udskiftet med en lidt bedre model