Baun “Bigger”

Fredag 1.november 2024

Fredag 1.november 2024

Dørene åbner fra kl. 18.45 for spisende gæster, 20.15 for entregæster

Koncerten starter kl. 20.45

Kategori: Med og uden spisning

BAUN “Bigger”

Søren Baun glæder sig særligt meget til at fyre den af i Farum Jazzklub til en fed danseaften.
Gå ikke glip af en hjertevarm, groovy og engagerende oplevelse, når BAUN går på scenen med sit super funky 7 mands band !!

BAUN aka Søren Baun er noget så sjældent som jazzpianist og soulsanger fra Danmark. Med sin enestående soulfulde stemme og funky tangenter formår han med sit band at løfte publikum og skabe bevægelse i krop og sind, så du vil stå opløftet og med et smil på læben efter sidste tone.

”The soulful Scandinavian” – Andy Collins, Scandinavian Soul

Vokset op i et hjem, hvor klavermusik og sang fyldte stuen, blev Søren Baun inspireret af alt fra Beatles’ ikoniske lyd og Earth, Wind & Fire’s musikalske kærlighed til Herbie Hancock og jazzens uendelige muligheder.

”Verden har brug for håndspillet musik med menneskevarme og nærvær. Tidløse værdier vi nemt glemmer med øjnene fikseret på åndsforladte skærme” – BAUN

På scenen leverer BAUN sine egne soulede hits, men krydrer gerne med personlige fortolkninger af Oasis, Beatles eller Elvis, altid med unikt twist.

Fredag 7. Juni landede BAUN’s første af fire singler i år frem imod debutalbum til efteråret.

Presave her: https://orcd.co/livinginyourmind . ’Living In Your Mind’ er en drømmende groovy sang for alle der kan føle sig fanget i en fantasi med drømme man ønsker skal blomstre ude i virkeligheden.

Med tidligere udgivelser i baglommen har BAUN allerede markeret sig, bl.a. med en vild og funky version af “Wonderwall”, der er blevet spillet på bl.a. P3, P5 og P8. Placeret på Amazon’s “Hot New Jazz” playliste, med stjerner som Gregory Porter & José James, er BAUN’s musik definitivt på vej mod nye højder.

“This singer brings out the sun!” – Phil Horneman, dutch national radiohost

Søren Baun glæder sig særligt meget til at fyre den af på Farum Jazzklubs scene. BAUN stiller nemlig op for første gang live med percussionist og en super blæsergruppe for extra funk og farve.

Gå ikke glip af en hjertevarm, groovy og engagerende oplevelse, når BAUN går på scenen! Det kan ikke undgå at blive en fantastisk funky danseaften med det hold.

LINEUP

Søren Baun (keys, vokal)
Søren Heller (guitar)
Jesper Riis (trompet)
Kasper Wagner (sax)
Morten Ankarfeldt (bas)
Rasmus Lund (trommer)
Christian Glass (percussion)

www.baunmusic.dk
Instagram: baunmusic
Facebook: baunmusic

Entre med spisning kr 400,- Entre uden spisning kr 210,- Medlemsrabat: kr 40,-. Barbillet udleveres ved forvisning af gyldigt medlemskort.

Relaterede Koncerter