Tilmelding til Spisning i Farum Jazzklub

STED OG TIDER:

  • Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum
  • Dørene åbnes kl. 18.45 – Forret serveres 19.30 – derefter kaldes bordene op til buffet – musikken starter 20.45

HVORDAN BESTILLER JEG SPISNING/JAZZMENU?

  • Du bestiller billetten: ‘Entre+Jazzmenu’ til det pågældende arrangement. Gå til siden Program, klik på Køb billetter ud for det arrangement du ønsker at deltage i. Derved overføres du til billetbestilling hos PLACE2BOOK. Her vælger du billettypen ‘Entre+Jazzmenu’.
    BEMÆRK! Deadline for bestilling af spisning/JazzMenu er dagen før arrangementet kl 12

Jazzmenu prisen er kr 190,- og købes sammen med billetten ‘Entre + JazzMenu’

HVOR SKAL MAN SIDDE ?

  • Når du bestiller din billet på Place2book kan du samtidig skrive en kommentar til os – det kan fx. være, at du er allergisk over skaldyr – eller det kan være, at du ønsker at sidde sammen med den og den. Vi kan ikke garantere at opfylde dit ønske, men prøver selvfølgelig. Gøres ved nederst på siden i feltet ANDRE KOMMENTARER at skrive dine ønsker.
  • Dagen før selve arrangementet lægges en bordplan for alle spisende gæster, hvor alle borde har et nummer – så du let kan finde frem til, hvor du skal sidde, når du er kommet. Vi prøver at lægge en bordplan, som tager højde for dine ønsker – og vores gennem årene oparbejdede viden om, hvem der plejer at sidde sammen (såfremt intet i forvejen er ønsket).
  • Skulle du have glemt at anføre hvem du gerne vil sidde sammen med, da du købte billetterne, kan du bruge kontaktformularen her eller sende os mail til info@farumjazzklub.dk med ønskerne.
  • Bordene er til 10 personer og fyldes altid op. Der er mulighed for at sætte to borde sammen i forlængelse af hinanden til 18 pers.