DR BIG BAND

Besøgte Farum Jazzklub: 20. februar 2015 / 3. december 2015 (julekoncert)

Blandt andet skrev vi:

Blandt andet skrev vi:
DR Big Bandets swingende julekoncerter drager igen i år landet rundt – denne gang med hele tresolister: Miriam Mandipira, Birgitte Soo-Jin og Michael Carøe.

Det jazzede jule-repertoire rummer en lang række klassikere, der til sammen kan smeltede selv det allermest frosne julehjerte: Let it snow, Sleigh Ride, Baby it’s cold outside … og mange flere.

Miriam Mandipira, der oprindeligt er fra Zimbabwe, er en af Danmarks nye jazz- og gospelsangerinder. Hun har en enestående evne til at fortælle historier med sin sang og ramme lige ind i hjertet på tilhøreren. Birgitte Soojin er født i Sydkorea – opvokset i Norge og bosat i Danmark, hvor hun har en lovende karriere som jazz-sangerinde med sin varme og intense stemme. De to sangerinder finder – om muligt – deres mandlige modspil i Michael Carøe, der vil tage værtsrollen og croone sig frem til en Merry Christmas, baby!

DR Big Bandet

DR Big Bandet har historisk haft international status som få danske ensembler, og den status vil bandet indtage igen – ambitionen er at blive det førende bigband i Europa og hele jazz-Danmarks flagskib. Bandet har et overlegent musikalsk udtryk, hvad enten bandet er vært for jazzens helt store, internationale navne eller udvikler radikalt nyskabende projekter. DRBB spiller for et begejstret publikum over hele landet, ligesom en del koncerter udsendes på P8 Jazz.