JAZZ FIVE

Besøgte Farum Jazzklub: 6. marts 2009 / 2.november 2012 / 6. december 2013 / 7. oktober 2016

Blandt andet skrev vi:

Jazz Five tager sit publikum til fest i nutidens New Orleans og leverer et unikt show med boogie, blues, jive, shuffle og et par afstikkere til 2nd line funk. Bandet er en storswingende og sveddryppende jazzmaskine, der tager lytteren med til en aften i Mardi Gras festivalen i New Orleans og leverer et show i topklasse. Hvad enten det er til festivaler, i klubber, private fester er bandet altid et overflødighedshorn af spilleglæde og fest. Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet boogie piano og syngende trommeslager.

Et show med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser. Publikum hives automatisk op af stolene og efterlader ikke tvivl om, hvor festen finder sted og hvem der er forgangsmænd.

Jazz Five finder inspirationen hos navne som John Cleary, Dr. John, Louis Jordan, Chuck Berry og Fats Domino og spiller klassikere som ”Jambalaya”, ”Pay me my money down” og ”Never can tell” i egne originale arrangementer med en kant, nerve og humor man ikke finder hos mange andre bands. Dertil kommer bandets egne numre som lægger sig op af forbilledernes stil, men samtidig peger fremad og viser, hvordan det kan lyde når Danmark møder New Orleans i 2013.